Välj språk:

STORLEKEN SPELAR ROLL. VAD BRA ATT DU KAN LITA PÅ XTRASIZE.

XtraSize är absolut oskadligt tack vare att innehållet är till 100% naturligt

Hemligheten bakom XtraSize är att det endast består av naturliga ingredienser av den högsta kvalitén. Alla substanser som vi använder att tillverka XtraSize kommer från plantage odlade av certifierade producenter som är specialiserade på odling av örter och växter för bruk inom dietetik och medicin.

Vårt unika recept framställdes av en grupp amerikanska forskare, läkare och näringsspecialister – tillsammans skapade de det bästa kosttillskottet för penisförstoring av alla medel tillgängliga på marknaden. Läs vår garanti här.

Undrar du vad som står bakom andra mäns succé?

Här kan du läsa vad XtraSize innehåller.

större penis

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris är en växt som är ett allmänt godkänt potensmedel med en ytterst värdefull påverkan i form av potensökning och stärkning av erektion hos män. Undersökningar har visat att Tribulus Terrestris effektivt ökar testosteronhalten och främjar utsöndring av kväveoxid bort från nervändelserna lokaliserade runt omkring svällkropparna – en process som stärker erektion.

penisförstoring

Maca Root

Maca är en så kallad adaptogen. Det skapar en balans i kroppen genom att reglera hormon- och enzymnivåerna. Maca ser till att du har den mängden manliga könshormoner i kroppen som krävs för att du ska få en starkare sexlust och mer långvariga erektioner. Maca stärker även din sexualdrift och ger dig en optimal potens.

förstora penis

Serenoa Repens (sågpalm)

Denna växt är känt för att stimulera mäns libido och öka deras sexuella energi. Det har en stark afrodisiakisk verkan. Flera studier i Europa har kunnat visa att intag av sågpalmen utgör en effektiv behandling för många män lidande av godartad prostataförstoring - det reducerar tillståndet med upp till 13 procent. Örten stärker dessutom sexuella funktionerna, driften och påverkar gynnsamt organismens allmänna tillstånd genom att minska kolesterol- och blodfettsnivån.

Återstående ingredienser:

L-Arginin HCI: en aminosyra väsentlig för kväveoxidsyntes i organismen vilket är ett utmärkt sätt att bibehålla kranskärlens elasticitet. Förutom det stödjer ingrediensen avsöndring av flera hormoner i vår kropp - däribland tillväxthormonet. På så sätt bidrar den till att förstora din penis och garanterar att könsorganet har den korrekta blodtillförseln.

Pumpkin seed: en utmärkt källa av protein. Dämpar matlusten, stärker prostatan och förbättrar sexuella prestationsförmågan.

Panax Ginseng: känd och uppskattad inom fjärran österns medicin. Det verkar uppiggande, hjälper att motverka trötthet, förbättrar koncentrationsförmågan. Det är ett suveränt potensmedel som upprätthåller användarens sexuella kondition på en hög nivå.

Sarsaparilla: växten tillämpas sedan länge tillbaka som ett antiinflammatoriskt, antiseptiskt och febernedsättande medel. Den används även i behandling av urinvägsinfektion, prostatasjukdomar och impotens. Ingrediensen är dessutom känd för att öka den manliga libidon.

Stinging Nettle: det används för att lindra symptom av godartad prostataförstoring.

Licorice Root: det påverkar gynnsamt hormonsystemet, främjar organismens allmänna funktioner, ökar mannens sexuella prestationsförmåga.

penis förtjockning

Helt naturliga ingredienser, blandade i enlighet med det unika amerikanska receptet. XtraSize kommer göra din erektion rejäl och förlänga din penis med 3,5 cm och upp till 7,5 cm.

BESTÄLL XTRASIZE »

En kontrollerad tillverkningsprocess
garanterar fullständig säkerhet

Den unika XtraSize formeln, som består endast av naturingredienser av den högsta kvalitén, är bara en av flera fördelar med vårt medel. En annan stark sida till XtraSize är själva tillverkningsprocessen som är noggrant kontrollerad på varje steg och i enlighet med alla internationella normer.

I första hand måste vi vara säkra på att varje levererad ingrediens är färsk och har den önskade kvalitén. Varje gång leverantörerna tillhandahåller oss ingredienserna genomför vi en väldigt noggrann kvalitetskontroll.

Varje steg av tillverkningsprocessen kontrolleras noggrant och lyder under stränga internationella normer för alla medicinska och dietetiska produkter.

I konsekvens av vårt omsorgsfullt arbete och noggrannhet inom tillverkningsprocessen kan du vara helt säker på att varje förpackning du beställer är av den bästa möjliga kvalitén.

Vi tar aktivt avstånd till
alla förfalskningar

Det exakta innehållet av XtraSize och detaljerna om dess formel är vår största hemlighet. Skydd av den unika formeln gör det omöjligt att förfalska XtraSize och tillverka den t. ex. av ingredienser av värre kvalité. På detta sätt skyddar vi alla våra kunder.

Vid köp av XtraSize vill du få ut den bästa kvalitén för det lägsta priset, du vill även vara säker på att vårt medel verkligen fungerar. När du köper produkten på vår hemsida kan du vara helt övertygad att du köper en originalprodukt - helt riskfri och med garanti att den kommer fungera. Vi tar aktivt avstånd till alla förfalskningar.

Dröj inte, bestäm dig redan nu – beställ XtraSize och förändra ditt sexliv. Du kan även läsa vidare och se recensionerna från män som fick hjälp av XtraSize.

REKOMENDERAT AV LÄKARE

Forskningsresultaten av XtraSize är helt eniga. Penisens förstoring vid erektion och förbättring av dess funktion kan garanteras. Tack vare en noggrann analys och med en utvärdering blev jag helt övertygad om att XtraSize inte bara är effektiv utan också helt riksfri. Jag rekommenderar XtraSize för alla män som vill förbättra sitt sexliv.

LÄS MER »