Välj språk:

STORLEKEN SPELAR ROLL. VAD BRA ATT DU KAN LITA PÅ XTRASIZE.

Funderar du på vad din penisstorlek beror på?

Din penis består av tre parallella svällkroppar som är uppbyggda av svampformig erektil vävnad. När svällkropparna fylls med blod ökar trycket inuti penisen vilket leder till att den utvidgas. Det är vad vi kallar för en erektion.

Under tiden av en erektion, fylls svällkropparna med blod till den absolut högsta grad. Det är huvudsakligen just svällkropparnas funktion som kontrollerar storleken av din penis vid en erektion.

Tack vare XtraSize kommer du på ett permanent sätt
förbättra svällkropparnas absorptionsförmåga och dess
funktioner, så att storleken av din penis ökar för gott.

XtraSize är ett kosttillskott i form av tabletter, som förbättrar det allmänna blodflödet och ökar svällkropparnas absorptionsförmåga så väl som deras funktioner. Genom det, när kammarna i din penis breddar ut sig, sväller vävnaderna upp till en betydligt större volym än innan användning av tillskottet. Det i sin tur leder till att din penis blir större både i längd och tjocklek.

Tack vare den unika amerikanska formeln är effekterna av XtraSize bestående efter att man har avslutat behandlingen. Utvidgade och bättre fungerande svällkroppar behåller sin storlek och ger dig möjligheten att njuta av din större och grövre penis för alltid.

Även om du inte har problem med att få stånd, kommer den utökade absorptionsförmågan av dina svällkroppar leda till att din penis blir längre och större i omkrets och att dina erektioner blir kraftigare.

En längre och grövre penis som du kommer vara stolt med,
bara med en tablett per dag

Det enda du behöver göra är att ta en XtraSize tablett varje morgon före frukosten. Första effekterna i form av en starkare erektion och större uthållighet kommer du märka av redan efter ett par dagar. Fortsätt behandlingen så kommer din penis successivt bli större.

En förpackning XtraSize innehåller 60 tabletter, vilket betyder en 2 månaders behandling. En sådan tid räcker för din erektion att bli starkare, för din penis att bli 3 cm längre och för dig att börja njuta av sex mycket mer än förr.

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du köper tre förpackningar av XtraSize och använder det i 6 månader. Vi garanterar att den tiden är tillräcklig för din penis att öka med extra 7,5 cm i längd och att den kommer också bli betydligt större i omkrets så att du och din partner kan båda maximera era sexuella upplevelser.

Med bara en tablett av XtraSize per dag kommer dina erektioner bli kraftigare och din penis kommer bli 3,5 cm och även upp till 7,5 cm längre. När du beställer XtraSize kommer du bli den mannen som du alltid har velat vara.

BESTÄLL XTRASIZE »

Var en av män
som AGERAR

Varje år får vi tusentals mejl från män som har besökt vår hemsida. Vi kan lätt dela upp männen i två grupper – de som ”AGERAR” och de som ”VÄNTAR”, som förklarar varför deras liv oftast inte blir så som de hade tänkt sig.

De som ”AGERAR” läser vår hemsida, bestämmer sig och beställer vårt medel. Vi får brev där de kontaktar oss för att skryta om hur otroligt stort och positivt intryck XtraSize hade i deras liv. Vårt medel har hjälpt tusentals män – läs själv vad några utav dem berättar om XtraSize.

Däremot män som ”VÄNTAR”, läser på vår hemsida och tänker bara ”hur skulle det vara om jag hade en större penis” – männen som gör så tar inte chansen att verkligen få en större penis och på det viset förbättra sitt sexliv. De skjuter bara upp köpet av vårt preparat till en obestämd tidpunkt i framtiden.

Det är bara du som kan bestämma vilken grupp du vill vara med i. Ta nu chansen. Beställ XtraSize och påbörja ditt nya sexliv nu. Du kan även läsa vidare för att få reda på vad vårt unika recept innehåller.

KUNDERNAS OMDÖMEN

  • XtraSize är bäst. Jag har använt det i 6 veckor. Min penis är nu 3 centimeter större! Jag kommer beställa mer snart, så att jag kan få en ännu större penis. Jag är så glad och jag mår suveränt. XtraSize fungerar! läs mer »

    Hiroshi, 18, Tokyo

  • Träning och hälsosam näring är väsentliga för en bra hälsa. Alla personliga tränare skulle säga samma sak. Men inte ens en mängd grönsaker eller armhävningar kommer förbättra ditt sexliv så som XtraSize kommer göra. Det är också så lätt och effektivt. läs mer »

    Derek, 26, Ohio

  • Jag har en egen firma och därför reser jag mycket. När jag kommer hem till min fru och vi har sex, så vill jag att hon ska få den bästa orgasmen hon har någonsin fått. Med hjälp av XtraSize har jag inga problem alls med det. läs mer »

    Dave, 43, Canada

BEPRÖVAT NATURMEDEL

Hemligheten bakom XtraSize är att det endast består av naturliga ingredienser av den högsta kvalitén. Alla substanser som vi använder till att tillverka XtraSize kommer från plantage odlade av certifierade producenter som är specialiserade på odling av örter och växter för bruk inom dietetik och medicin. Vårt unika recept togs fram av en grupp amerikanska forskare, läkare och näringsspecialister.

läs mer »

REKOMENDERAT AV LÄKARE

"Forskningsresultaten av XtraSize är helt eniga. Penisens förstoring vid erektion och förbättring av dess funktioner kan garanteras. Tack vare en noggrann analys och med en utvärdering blev jag helt övertygad om att XtraSize inte bara är effektivt utan också helt riksfritt. Jag rekommenderar XtraSize för alla män som vill förbättra sitt sexliv."

LÄS MER »